Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 24 august 2014

Piept de curcan cu mere si coacaze negre






                              O mancare usoara,dar foarte gustoasa.O asociere de gusturi si arome putin controversata,dar care te incanta cu savoarea sa.Pieptul de curcan foarte fraged ,merele putin acrisoare dar aromate,iar sosul de coacaze negre este inegalabil cu gustul sau dulce-picant.




                           Ingrediente:
                         500gr piept de curcan,100ml suc de mere,200 ml vin rosu demidulce,mixt de codimente pentru carne de curcan,2 mere,sare,piper,zahar,maghiran,cimbru,3 ling gem de coacaze negre.



                          Mod de preparare:
                      Pieptul de curcan se feliaza si se codimenteaza cu sare,piper,cimbru,maghiran.Se amesteca 100ml vin cu sucul de mere si se toarna peste pieptul de curcan.Se lasa la macerat 24h.Se scoate pieptul de curcan , se pune intr-o tava ,se toarna peste el marinata si se da la cuptor.
                      Merele se curata de coaja,se scoate casuta cu seminte si se taie felii.Se codimentaza cu maghiran si se prajesc intr-o tava teflonata,fara ulei.
                      Gemul de coacaze negre,100ml vin,si o lingura de zahar se pun la foc mic.Se fierbe pana rezulta un sos scazut.Se codimenteaza cu un pic de sare si piper,astfel incat sa fie putin picant.
                       Pieptul de curcan se serveste cald,cu felii de mere si sos de coacaze negre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!