Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 10 septembrie 2014

Pulpa de porc pe pat de legume






                            Este o mancare gustoasa si savuroasa.Savaoarea pulpei de porc este data de legumele care alcatuiesc un pat,cu invelis cu tot,pe care acesta se odihneste.Si daca nu aveti pulpa de porc,puteti folosi orice alta carne macra.


                           Carnea se taie felii.Se curata 5-6 cartofi si se taie sferturi.2 ardei se curata de cotoare si se taie rondele.
                           Intr-o cratita,se pun cartofii,iar deasupra ardeii.Se codimenteaza cu rozmarin.Deasupra se pun feliile de carne,se codimenteaza cu sare,piper,cimbru.Rosiile se taie rondele si se aseaza peste carne.Deasupra se presara usturoi taiat marunt si patrunjel verde.Se adauga putin ulei si o cana cu apa.
                           Se acopera cratita cu un capac si se da la cuptor.Dupa o ora,se ia capacul si se mai lasa pana ce pulpa de porc si legumele se rumenesc frumos.
                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!