Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 2 noiembrie 2014

Mistery box challenge luna noiembrie






                          Cerasela Badr El-Din a lansat pe blogul ei Bunatati de prin lume adunate o provocare care  se numeste "Mistery box challenge",adica Cutia misterelor.Luna aceasta,blogul meu va fi gazda acestei provocari.
                          La inceput de luna, blogul gazda va anunta ingredientele din Cutia misterelor ,iar parada se va face la sfarsitul lunii.Cutia trebuie sa contina un numar de 7-10 ingrediente,din care unul va fi vedeta.Din aceste ingrediente va trebui sa faceti o reteta,iar ingredientul vedeta sa straluceasca in preparatele voastre.Preparatele nu prebuie sa contina alte ingrediente decat cele mentionate de gazada, exceptie facand orice tip de grasime vegetala sau animala, faina,zaharul sau alti indulcitori,sarea,condimentele inclusiv sosurile ( de soia,teriakietc),otetul,mustarul,maioneza,ketchupul,verdeturile(marar,patrunjel,busuioc,cimbru,coriandru),aromele(pastai de vanilie,esenta de rom,coaja de lamaie,coaja de portocala),coloranti,gelatina,agenti de crestere (praf de copt,drojdie,bicarbonat de sodiu,bicarbonat de amoniu).Se pot folosi toate ingredientele din Cutie sau doar o parte din ele.Obligatoriu sa apara ingredientul vedeta.
                          Cine doreste sa participe trebuie sa faca o reteta cu ingredientele din cutie,sa o posteze pe blogul personal cu link spre blogul care a lansat provocarea si este gazda ,luna aceasta fiind vorba de blogul meu, Retete cu Margareta Cismasiu.
                        Cine nu are blog,trebuie sa trimita  reteta si poza cu preparatul final pe adresa: marga.cismasiu@gmail.com. Pe aceeasi adresa astept si  pozele cu link-uri ale bloggerilor. Ne puteti urmari si pe Facebook,aici.
                         Ultima zi pentru a trimite link -urile este 30 noiembrie.
                          Si acum,iata ingredientele din Cutia misterelor de luna aceasta: oua,smantana sau frisca,lapte,cacao,piept de pui,ceapa,usturoi,rosii,iar ingredientul vedeta va fi nuca.
                          Mult succes si va astept cu drag retetele.
                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!