Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 17 decembrie 2014

Friptura de porc vietnamez







                    E mult mai sanatoasa carnea de porc vietnamez.Nu e asa grasa si nu contine colesterol.Porcii vietnamezi se tin foarte usor deoarece nu mananca mult si nu sunt pretentiosi la mancare.Un porc vietnamez ajunge la 70-80kg.Nu sunt foarte mari,dar sunt foarte rentabili.Pe langa carne,si din porcii vietnamezi se prepara aceleasi mezelui ca din porcii autohtoni.Preparatele din carnea de porc vietnamez sunt recomandate cardiacilor si diabeticilor.Asa ca sa vedem o reteta sanatoasa.



                    Ingrediente:
                 500gr carne de porc,100ml vin rosu,sare,piper,coriandru,chimen,un pic de ulei,1 ceapa,10 cuisoare.

                   Mod de preparare:
                Mai intai bucata de carne,intreaga, se prajeste un pic pe toate partile.Cand a capatat o crusta aurie se ia de pe foc si se pune intr-un vas cu care se va introduce la cuptor.Se codimenteaza cu sare,piper,cimbru,coriandru,chimen macinat apoi se toarna vinul si uleiul deasupra.Se curata o ceapa si se taie in doua.In fiecare jumatate se introduc 4-5 cuisoare dupa care se pune langa carne.Se acopera totul cu un capac si se da la cuptor.Dupa o ora,se ia capacul si se mai lasa in cuptor.Din cand in cand carnea se unge cu sosul din tava.Dupa inca o ora carnea e gata si se poate scoate din cuptor.
                Se serveste cu garnitura de legume sau de cartofi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!