joi, 18 iunie 2015
Salata asortata cu piept de pui
Este o minunata salata care vara se consuma cu placere in locul oricarei mncari.Este foarte racoroasa ,dar si satioasa.Recomand aceasta salata in dieta low carb.Este o salata cu multe fibre si fara carbohidrati.
M-am inspirat de pe blogul Mariei Udrea ,care este gazada provocarii Weekend cu spor.Pentru aceasta luna ea ne-a propus ca sursa de ispiratie urmatoarele teme: Aperitive/Gustari,Salate,Prajituri.
Bineanteles,am adus cateva modificari salatei,dar sper ca Merisor sa nu ma certe.
Ingrediente:
300gr piept de pui,100gr rucola,cateva frunze de salata verde si spanac,4 rosii,2 castraveti,2 ardei grasi,50gr branza telemea mai uscata,20oua de prepelita,200gr iaurt,1 ling.ulei de masline,sare,piper,o lingurita turmeric,2 fire de usturoi verde.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie cubulete si se trage la tigaie in putin ulei de cocos pana se rumeneste frumos.Ouale se fierb tari,se curata apoi se taie in jumatati.Baranza se taie si ea cubulete.Rucola,salata si spanacul se spala si se scurg bine.Legumele spalate si scurse de apa se taie rondele sau felii,dupa preferinta.Legumele se amesteca intr-un bol si se presara cu sare.Se lasa sa stea cateva minute pana lasa lichid,apoi se scurg bine.
Intr-o salatiera se aseaza legumele in straturi,alternand cu restul ingredientelor.
Iaurtul se amesteca cu o lingura de ulei de masline si turmeric.Se adauga usturoiul tocat marunt si se potriveste de sare si piper.Se toarna peste salata si se da la frigider pana in momentul servirii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!