Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 17 august 2015

Mituri despre pastele fainoase







                       Pastele fainoase sunt alimente gustoase care se gatesc usor si se pot combina usor cu multe tipuri de produse. Sunt o multime de tipuri de paste, de diferite forme si tipuri, fiecare in parte se potrivesc pentru anumite tipuri de sosuri, carne sau legume. Diverse tipuri de paste fainoase gasesti in Timisoara,la Selgros.

                       
       pastele fainoase o sa ma ingrase. FALS. Nu pastele o sa te ingrase, prea multe calorii o sa faca asta, daca servesti o portie normala, poti sa te bucuri de o masa cu paste fara sa iti faci griji de kilogramele in plus.

       mancatul sanatos inseamna evitarea carbohidratilor. FALS. Carbohidratii sunt o sursa importanta de combustibil pentru corpul tau, acestia ar trebui sa fie undeva intre 45-65% din dieta ta zilnica. Iar pastele fainoase mereu le combini cu legume, carne, astfel obtii o masa echilibrata, plina nu doar de carbohidrati, dar si de vitamine, fibre si proteine.

       pastele fainoase au un gust bun, dar nu au nicio valoare nutritionala. FALS. Pastele sunt o sursa buna de mai multi nutrienti, inclusiv acid folic, fier si mai multe tipuri de vitamina B.

       Am nevoie de fibre si pastele nu ma pot ajuta. FALS. Pastele obisnuite contin aproximativ 2g de fibre in fiecare portie, unele tipuri au si pana la 5 g de fibre. Trebuie doar sa alegi pastele fainoase potrivite.

       Pastele o sa imi ofere multa energie pentru un timp scurt. FALS. Desii uni carbohidrati provoaca o crestere subita a glicemiei, cu o descrestere la fel de subita, nu toti carbohidratii sunt la fel. Pastele au un index glicemic scazut, adica se consuma incet in corp, oferind un nivel glicemic normal, si un efect de lunga durata.

            Se stiu foarte multe lucruri despre paste, si multe dintre aceste lucruri sunt false, ajung astfel multi oameni sa evite pastele deseori, pierd un produs delicios si nutritiv din cauza unor informatii false.


Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!