Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 27 septembrie 2015

Negresa cu unt de arahide





                     Este o delicioasa negresa pufoasa,umeda si ciocolatoasa careia i-am adaugat unt de arahide.Combinatia ciocolata -  unt de arahide e minunata!Trebuie s-o incercati.
                     Eu am adaugat untul de arahide simplu,in compozitie.Cine doreste,poate sa indulceasca putin untul,frecandu-l cu 1-2 ling.de zahar pudra.Mie mi-a placut contrastul dintre gustul putin sarat al untului de arahide si dulcele negresei.


                     Ingrediente:
                   300gr ciocolata,300gr unt,200gr zahar,300gr faina,6 oua,esenta de vanilie,un praf de copt,200gr unt de arahide.

                    Mod de preparare:
                  Untul si ciocolata de topesc la bain marie.Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se amesteca bine apoi se incorporeaza ouale,pe rand,unul cate unul.La urma se adauga faina amestecata cu praful de copt.Se omogenizeaza totul bine si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra se pun gramajoare mici de unt de arahide.Se da totul la cuptor.Nu se lasa mai mult de 20 min,pentru ca negresa sa iasa umeda.Totusi,inainte de a o scoate,faceti proba scobitorii.
                  Se scoate din tava si se lasa sa se raceasca dupa care se portioneaza si se serveste.