Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 4 iunie 2016

Pui in sos de mustar,miere si dulceata de ardei iuti







                      Aceasta friptura este exact pe gustul celor carora le place mancarea picanta.Gustul dulce-picant al acestei fripturi va incanta papilele gustative a oricarui gurmand.Este o combinatie de ingrediente care,pe langa gustul placut pe care-l dau carnii,o fragezesc,obtinandu-se astfel o delicioasa friptura care se topeste in gura.



                      Ingrediente:
                  pulpele,aripile si pieptul de la un pui,2 ling mustar,1 ling.pasta de ardei,2 ling miere,1 ling sos soia,1 ling dulceata de ardei iuti,sare,piper,o ceasca ulei.


                   Mod de preparare:
               Intr-un bol se pune mustarul la care se adauga,treptat,uleiul,obtinandu-se un sos la care se adauga restul ingredientelor.Se amesteca totul bine si se potriveste de sare si piper.Cu acest sos se ung bucatile de pui,pe toate partile.
             Acestea se pun intr-o tava,sosul ramas se toarna peste ele,apoi se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor.Se tin astfel o ora,dupa care se da folia jos.Din cand in cand,carnea se unge cu sosul din tava.Dupa inca o ora,cand carnea e gatita si frumos rumenita,iar sosul a scazut suficient,se opreste focul.
              Friptura se serveste cu garnitura de legume,pilaf sau cartofi noi.

           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!