miercuri, 5 octombrie 2016
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Este o mancare foarte gustoasa si rapida,pentru ca atat carnea cat si garnitura,adica cartofii,se prepara impreuna.Se folosesc ierburi aromatice care dau savoare atat carnii cat si cartofilor,astfel,aromele se imbina perfect int-un singul fel de mancare.
Ingrediente:
pulpele si aripile de la un pui,6-8 cartofi,2 morcovi,ulei,sare,piper,cimbru,rozmarin
Mod de preparare:
Pulpele se spala si se sterg bine cu servete absorbante.Cartofii se curata si se taie cuburi.Intr-un vas de yena se pun pulpele,cartofii si morcovii curatati si taiati in 3 sau in 2,pe lungime,depinde cat de mari sunt.Toul se stropeste cu ulei,se potriveste de sare si piper,apoi se adauga cimbru si rozmarin.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor.Dupa aprox.30 min.se ia folia jos si se mai lasa la cuptor pentru aprox.40 min.,pana puiul si cartofii sunt fragezi si frumos rumeniti.
Se servesc calzi,cu salate de sezon : salata verde,de rosii,de castraveti,asortata.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!