Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 20 mai 2017

Pulpa picanta cu legume la cuptor






                  BUZZStore impreuna cu Buzzvegeta mi-au dat ocazia de a incerca noile condimente lichide de la Vegeta.Vreau sa va spun ca aceste condimente pentru marinat carnea nu contin monoglutamat de sodiu,sunt produse numai din ingrediente naturale care fragezesc si dau savoare carnii.Marinarea se face in doar 30 min,iar sortimentatia e foarte bogata.Carnea marinata se poate pregati la gratar,la tigaie sau la cuptor.
                       

                  Ingrediente:
             500gr pulpa de poc,1 plic condiment picant Vegeta,4 cartofi mari,2 morcovi


              Mod de preparare:
           Carnea se spala,se sterge bine cu servete absorbante si se pune intr-un vas.Continutul plicului de Condimente Vegeta picant se agita bine,apoi se toarna marinada peste carne.Se intinde bine,se fie toata carnea acoperita de marinada.Se lasa sa stea astfel 30 min.Daca vreti o aroma mai puternica,tineti mai multa carnea in marinada.




                       Cartofii se curata si se taie rondele,la fel si morcovii.Intr-o tava se presara un strat de rondele de cartofi si morcovi,iar deasupra se aseaza carnea.Eu am stropit cu putina marinada si cartofii.Deasupra se pune carnea,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor.
                      Dupa 30 min.se scoate folia de pe tava,carnea se taie felii si se mai lasa la cuptor 30-40 min,pana carnea e bine facuta si rumenita frumos.


                   Se serveste calda,cu  o salata de sezon.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!