Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 19 martie 2018

Carnaciori in aluat foietat





                   Sunt deliciosi acesti carnaciori in aluat foietat.Se fac usor si repede,iar gustul e inegalabil. Se pot face cu carnati de casa uscati,cu cabanos sau cremvusti.Carnatii dau savoarea acestui preparat,asa ca depinde de dvs.ce carnati alegeti.Pot fi usor picanti sau aromati,pot fi cremvusti de pui sau porc sau cabanos,ce am folosit eu.
                   Se foloseste aluat de foietaj congelat,din comert,iar in cazul in care doriti,puteti face aluatul acasa.
                   Merg de minune serviti ca apertiv,dar sunt deliciosi ca gustare sau chiar la pachet.Se pot servi atat calzi cat si reci.


                     Ingrediente:

                1 pachet aluat foietaj de 900 gr,1 kg carnati uscati,cremvusti sau cabanos,1 ou


                  Mod de preparare:

             Aluatul se dezgheata la temperatura camerei.Se intinde putin cu sucitoarea,apoi se taie fasii late de 1 cm.Carnatii se taie in bucati potrivite.Pe fiecare bucata se ruleaza in spirala aluatul. Se pun in tava si se ung cu ou batut.Deasupra se presara cateva seminte de susan,chimen sau mac.Se pot lasa si simple.
              Se dau la cuptor pana aluatul e bine facut si se rumeneste.
              Se servesc atat calzi,cat si reci.