Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 18 august 2018

Pilaf cu rosii si piept de pui




                         Pilaful cu rosii si piept de pui este o mancare de vara,racoroasa datorita gustului usor acrisor dat de rosii.Este un fel principal usor si savuros,iar daca se renunta la carne,este ideal pentru o zi de post.



                           Ingrediente:

                      1 piept de pui,1 ceapa,1 cana orez,2 ardei grasi rosii,5-6 rosii,sare,piper,3 ling.ulei

                           Mod de preparare:

                     Pieptul de pui se sterge si se taie cuburi.Ceapa se curata si se toaca marunt.
                     Intr-un vas se pune uleiul la incins si se adauga ceapa.Se caleste pana devine translucida,apoi se adauga carnea.Se caleste pana isi schimba culoarea.Se adauga ardeii taiati fasii subtiri.Cand s-au inmuiat se adauga rosiile.Se lasa sa se caleasca pana isi lasa zeama,apoi se adauga orezul.Se amesteca bine si se mai completeaza cu 2 cani de apa.Se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba totul acoperit,pana carnea e bine gatita si orezul fiert.
                      Se ia de pe foc si se presara patrunjel verde tocat.Se serveste cald,dar e bun si rece.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!