Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 16 ianuarie 2019

Pasta de jumari



                   
                       Este un aperitiv simplu si gustos care se prepara repede si are un gust delicios. Pasta de jumari e mai gustoasa si mai naturala, iar ca gust intrece cu mult alte paste sau pateuri din comert.
                       Pasta se obtine din  jumarile rezultate in urma topirii grasimii. Tot cu jumari  se fac minunatele Pogacele cu jumari.

                       La aceasta reteta nu voi da cantitati pentru ca fiecare face din cantitatea de jumari dorita, iar gustul il potriveste dupa placul sau. Cam la 250 gr de jumari se adauga o lingura de mustar sau  de untura. Dupa mine, gustul e mai fin cu untura.
                        Jumarile se dau prin masina de tocat. Se adauga mustarul sau untura, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se amesteca totul bine si e gata de servit.
                        Se serveste intinsa pe felii de paine cu felii de ceapa rosie alaturi.
                        Nu se pune ceapa tocata in compozitie, numai daca se consuma imediat. Daca vreti s-o pastrati mai multe zile, serviti ceapa alaturi. 





                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!