Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 2 februarie 2019

Noul Gliss Purify & Protect





                                Poluarea este o mare problema a zilelor noastre.In unele zone urbane depaseste cu mult nivelul considerat a fi sigur.Pielea este prima care sufera din cauza factorilor poluanti.Dar pe langa piele,si parul sufera din cauza poluarii.Poluantii precum praful sau gazele de esapament, cat si razele ultraviolete ataca parul lasandu-l vizibil subtiat si predispus la deteriorare,afecteaza scalpul care poate deveni uscat.
                               Gliss impreuna cu specialistii de la Schwarzkopf lanseaza prima sa gama de produse impotriva prafului din aerul poluat, pentru a proteja parul de factorii externi din atmosfera.Noua gama inovativa este realizata cu o formula ultra usoara pe baza de seminte de Moringa si serum cu keratina care ajuta la crearea unui strat de protectie impotriva factorilor poluanti.Extractul de seminte de Moringa din formula samponului si balsamului asigura proprietatile antioxidante necesare care protejeaza parul impotriva prafului din aerul poluat,in timp se serul cu keratina repara parul deteriorat existent deja.
                                Fara siliconi si coloranti artificilai in formula sa,noua gama Gliss Purify & Protect include toate produsele de care orice par afectat in mos negativ de factorii urbani are nevoie:
                                 - Samponul Gliss Purify & Protect purifica si repara  parul expus la praful din aerul poluat si deteriorat de radicalii liberi din atmosfera.
                                 - Balsamul Gliss Purify & Protect protejeaza parul impotriva prafului din aerul poluat,il netezeste pentru o pieptanare perfecta si repara parul afectat de radicalii liberi.
                               Folosite impreuna,samponul si balsamul asigura protectia necesara parului impotriva factorilor de stres din atmosfera.
                               In concluzie,pentru un par sanatos,ferit de factorii de stres din aerul poluat,folositi gama Gliss Purify & Protect si nu veti regreta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!