Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 20 februarie 2019

Kenwood Titanium Chef,ajutorul din bucatarie




                   
                        Daca esti pasionat de bucatarie,noii roboti Kenwood din seria Titanium Chef te indreapta spre profesionalism.Dar daca nu ai aceasta pasiune si doar gatesti de nevoie,cu Kenwood Titanium Chef nu se poate sa nu ti se induca pasiunea pentru gatit.
                        Oricum ar fi,ai parte de sustinere in bucatarie.De la pregatire la coacere,de la gatit la inspiratia de a pregati noi feluri de mancare,acest robot este solutia ideala in bucatarie.
                          Are o putere de 1500 W ,combinata cu un control de inalta precizie,asigurandu-te ca face fata la orice ai in plan.
                          Pentru a oferi un control de 100% asupra preparatului,Kenwood a introdus o solutie inovatoare care ilumineaza interiorul vasului.Astfel,intregul bol este clar luminat,permitand-ti sa urmaresti cu usurinta pregatirea compozitiei,lucru foarte important mai ales la creme sau aluaturi.
                         Totodata,dispozitivul dispune de un buton intuitiv modern de pornire/oprire,permitand sa deazctivezi complet robotul fara a-l deconecta de la priza.
                         Robotul dispune de un vas din otel inoxidabil  de 6,7 litri care permite amestecarea pana la 16 ingrediente sau framantarea a 5 kg de aluat.
                         Protectia impotriva stropirii ajuta la mentinerea curateniei in bucatarie,iar orificiul de deschidere mare permite adaugarea de ingrediente in timpul functionarii.
                         Telul K este ideal pentru prepararea aluaturilor de biscuiti si pentru mixarea smantanii.Carligul framata in mod eficient aluaturile.
                         Robotul dispune si de un blender de sticla cu o capacitate de 1,6 l.Este dotat cu lame din otel inoxidabil cu patru zone care permit prepararea supelor-creme,sosurilor,smoothie-urilor.


                     Cu un robot atat de versatil,cu atatea functionalitati gatitul se transforma intr-o aventura culinara plina de texturi,arome,savoare si compozitii noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!