Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 24 februarie 2019

Supa crema de pui








                   Am facut o supa crema din pui de casa,cu multe legume proaspete pe care o recomand cu drag.E foarte consistenta pentru ca ,pe langa legume,are si carne in compozitie.Da,carne de pui tocata fin cu ajutorul robotului Kenwood Titanium Chef.
                   Nu v-am spus,dar are in dotare un minunat blender de sticla cu o capacitate de 1,6 l.Este dotat cu patru lame din otel inoxidabil cu patru zone.Cu asemenea ajutor,pasarea legumelor si a carnii a fost o joaca.




                         Ingrediente:

                    1 piept de pui,1 ceapa,3 morcovi,1 patrunjel,1 pastarnac,1 telina,2 cartofi,sare,piper alb


                        Mod de preparare:

                   Intr-o oala mai mare se pune la fiet carnea de pui in apa cu sare.Cand incepe sa fiarba,se aduna spuma formata,apoi se adauga si zarzavatul curatat,mai putin cartofii.Se adauga cateva boabe de piper si 2 foi de dafin.Se lasa sa fiarba la foc mic,pana zarzavatul si carnea sunt bine facute.


                      Cu 20 min.inainte,se adauga si cartofii.Cand si acestia sunt fierti,se opreste focul si se scot legumele si carnea din supa cu o lingura cu gauri.



                        Se lasa sa se racoreasca,iar daca bucatile sunt prea mari,se taie in doua sau in patru,dupa caz.Se pun in blender impreuna cu putina zeama in care au fiert si se paseaza pana rezulta un piure fin.



                             Se mai adauga supa pentru a subtia piureul pana la consistenta dorita si se potriveste de sare si piper.
                             Se serveste cu crutoane de paine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!