Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 12 ianuarie 2020

Pulpe de pui cu legume la tava





                        Bine v-am gasit in noul an 2020! Am luat si eu o pauza care s-a dovedit a fi mai lunga,dar acum revin in forta cu retete noi,care sa va incante.
                       Azi va aduc o reteta noua de pulpe de pui cu legume.O friptura frageda si suculenta asezonata de un manunchi de legume.Se pot folosi orice legume doriti sau aveti prin camara.Cu cat mai multe legume,cu atat friptura va fi mai gustoasa.



                        Ingrediente:

                  1 kg pulpe de pui,2 cepe mari,2 morcovi,1 radacina pastarnac,1 ardei gras mare,5-6 catei de usturoi,patrunjel verde,sare,piper,cimbru,rozmarin,1 cub Vegeta cu gust de gaina,2 ling ulei de masline,1 ceasca vina alb.

                     Mod de preparare:

                Intr-un bol se pune uleiul si se adauga sare,piper,cimbru macinat.Prin acest sos se dau bucatile de carne,astfel ca sa ajunga peste tot condimentele.Se pun intr-o tava,se adauga vinul,se acopera si se dau la cuptor 30 min.
                Legumele se curata si se taie rondele.Se scoate tava cu puiul si se adauga legumele.Se mai presara cu putina sare si piper si se adauga cateva ramurele de cimbru si rozmarin.Se da din nou la cuptor pana pulpele sunt  frumos rumenite si legumele gatite.Legumele trebuie sa fie bine gatite,dar totusi tari.Nu le lasati pana se inmoaie pentru ca nu mai sunt asa gustoase si nici aspectuoase.
                Se serveste ca atare sau cu un pilaf sau piure de cartofi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!