Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 4 iulie 2020

Noul detergent si balsam Lenor






                         Ne-am obisnuit cand spunem Lenor sa ne gandim la balsamul de rufe.De data asta,Lenor a venit in ajutorul nostru cu noul detergent capsule.Este un detergent lichid,gata dozat in capsule cu membrana de plastic,care,in contact cu apa se dizolva.Este foarte concentrat deci si foarte eficient in curatirea rufelor.
                          Acest tip de detergent este mult mai practic si mai economic fata de detergentul pudra.La o spalare se pune o capsula care se dizolva toata in apa,actionand eficient asupra rufelor,fata de detergentul pudra care se imprastie sau ramane nedizolvat in sertarul masinii de spalat.
                         Capsulele sunt ambalate in cutie de plastic prevazuta cu incuietori securizate pentru a nu ajunge la indemana copiilor.
                          Detergentul Lenor Allin1 PODS curata eficient hainele in profunzime,le ofera prospetime de lunga durata,protejeaza culorile.
                          In pefecta armonie cu detergentul a fost creat si balsamul Lenor cu acelasi parfum.Acesta te ajuta sa-ti pastrezi hainele ca noi mai mult timp.Le protejeaza impotriva scamosarii si a decolorarrii lasandu-le moi,catifelate si parfumate dupa fiecare spalare.
                         Au fost create doaua sortimente cu arome diferite:



                           Spring Awakening - note de primavara cu cedru alb si patchouli  revigoreaza si reamprospateaza hainele lasandu-le moi, catifelate, curate si parfumate.



                           Gold Orchid - parfum cu note seducatoare si rafinate de vanilie care calmeaza emotiile si spiritul.
                   
                            Detergentul si balsamul Lenor sunt irezistibile folosite impreuna!Acum te poti bucura de curatenie si prospetime care dureaza si de un parfum intens al hainelor!


               
                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!