Este o reteta simpla si usoara din care vor rezulta niste ficatei de pui rumeni la exterior,dar moi si pufosi la interior. In plus,vor fii foarte gustosi si aromati.
Ingrediente:
500 gr ficatei de pui,sare,piper,usturoi granulat,rozmarin,2 ling ulei
Mod de preparare:
Ficateii se spala,se curata de eventuale pielite si se pun intr-o tava. Deasupra se presara cu sare,piper,rozmarin si usturoi. Daca nu aveti usturoi granulat,puteti folosi 2-3 catei de usturoi zdrobiti.
Se stropesc cu ulei si se dau la cuptor. Se tin astfel 45 min. La jumatatea timpului, se scoate tava si usor,cu o furculita se intorc ficateii.Se dau din nou la cuptor.
Se servesc calzi,cu garnitura de legume.Eu am facut un piure de sfecla rosie
La fel de gustosi sunt si reci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!