Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 8 februarie 2021

Piure de sfecla rosie

 




                         Daca doriti o garnitura mai deosebita,dar la fel de gustoasa,langa un preparat din carne,piureul de sfecla rosie este ideia perfecta .La fel ca si clasicul piure de cartofi,se imbina perfect cu preparatele pe baza de carne.Nu este la fel de cremos ca piureul de cartofi,iar la gust este putin mai dulce,dar combinat cu o salata sau un sos  de hrean , e perfect.Sa nu mai vorbim de nenumaratele beneficii pentru sanatate ale sfeclei rosii.
                          

                         Ingrediente:

                   2-3 sfecle rosii,50 gr unt,sare,piper,chimen


                       Mod de preparare:

                   Sfecla se spala si ,cu tot cu coaja, se pune la fiert in apa.E fiarta cand furculita intra usor in ea.
                   Se curata de coaja si se taie cuburi.Cu ajutorul unu blender vertical se paseaza.Se adauga untul si se potriveste de sare.La urma se adauga putin piper si chimen macinat.
                    Se serveste cald,alaturi de preparate din carne si pasta de hrean.
        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!