Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 16 iunie 2021

Pasta de patrunjel verde cu usturoi

 




                                  Seamana putin cu pesto,dar este o delicioasa pasta ce se poate folosi ca adaos la  fripturi din orice: carne,peste,legume.Este un sos delicios pentru o portie de spaghete,dar se poate servi ca atare,pe felii de paine prajita. Se face usor si repede si, cu siguranta,ii veti gasi multe intrebuintari dupa ce o veti gusta.




                              Ingrediente:

                       2-3 legaturi de patrunjel, 1 maciulie de usturoi, aprox.50 ml ulei,sare,optional,zeama de lamaie


                             Mod de preparare:

                         Usturoiul se curata,iar frunzele de patrunjel se taie mare. Se pune totul intr-un blender.Se adauga sarea si uleiul. Se mixeaza totul pana devine o pasta omogena. Se pune in borcane ermetice si se pastreaza la frigider.
                          Simplu si rapid,cu nenumarate intrebuintari si un gust deosebit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!