Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 13 iulie 2021

Naturli,gust si ingrediente de inalta calitate

 



                               Naturli a ajuns deja si la noi,In Romania, asa ca ne putem bucura de produse 100% vegetale,pe baza de plante,bogate in proteine si cu un gust deosebit.
                                Carnea si laptele nu trebuie sa provina numai de la animale,ele pot fi facute din cele mai bune ingrediente din natura: migdale,soia,nuca de cocos,orez,ovaz. In acest sens au luat nastere produsele Naturli,100% pe baza de plante,bio,fara ingrediente de origine animala. Cand spui ingrediente de inalta calitate,poti fi sigur ca acestea nu contin elemente modificate genetic,iar Naturli se asigura de acest lucru prin achizitionarea de ingrediente naturale de la fermierii locali.
                                  Haideti sa descoperim impreuna noile bauturi organice Naturli. Gasiti o sortimentatie bogata,pentru toate gusturile. Bautura bio de soia,calciu si vanilie,Bautura bio de ovaz,Bautura bio de migdale,Bautura bio de orez.
                                   Am avut placerea sa incerc Bautura bio de soia,calciu si vanilie si Bautura bio de ovaz. Ce sa va spun? 
                                  Bautura bio de soia,calciu si vanilie este moale,corpolenta si catifelata,cu gust palcut de vanilie.Este 100% pe baza de plante,bio,fara gluten si fara lactoza.
                                  Bautura bio pe baza de ovaz inlocuieste cu succes laptele. Se poate  folosi in toate produsele in care se adauga lapte.
                                 Sunt ideale pentru smoothie-uri delicioase si savuroase sau se pot adauga cu succes la cafea sau alte deserturi.La fel de savuroase sunt si consumate ca atare.
                                 Din dragoste pentru mediul inconjurator, sa adaugam mai multa atentie alimentelor  pe care le consumam! E timpul sa bei si sa mananci intr-un mod cu totul nou si sanatos si sa spui: Bine te-ai intors,natura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!