Este o cina delicioasa, gustarea de dimineata ideala,dar merge perfect si la pachet. Se pregateste usor si repede si e foarte gustoasa. Este omleta ideala de vara.
1 dovlecel, 4 oua, 2 felii mozzarella, sare,piper,cateva fire de marar verde, 100 ml lapte.
Mod de preparare:
Dovlecelul se spala si se curata partial de coaja,in stil zebra. Se da pe razatoare si se lasa la scurs intr-o sita. Inainte de folosire se strange in mana pentru a se scurge zeama ramasa.
Intr-o tigaie se incinge o ling de ulei. Se adauga dovlecelul si se caleste cateva minute,pana nu mai ramane nici un pic de apa in tigaie. Se adauga mararul tocat marunt.
Ouale se bat cu laptele si se potriveste de sare si piper. Se toarna totul peste dovlecelul din tigaie si se amesteaca.
Deasupra se rade mozzarella si se lasa sa se coaca omleta.
Se serveste cu salata asortata de rosii,ardei,castraveti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!