Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 7 iulie 2022

Budinca de cereale cu fructe la cuptor

 


                       
                    Nu puteam sa consum toata bautura vegetala  Shhh....This is Not M*lk  doar in smoothie- uri,  milkshake- uri sau la cafea. Am pregatit o minunata budinca din Shhh... cu fulgi de ovaz si fructe. Un minunat desert ce poate tine locul si unei gustari dulci.


 
   
                      Ingrediente :

               500ml bautura vegetala Shhh...This is Not M*lk, 150gr fulgi de ovaz, 1 ou, 1 lingurita scortisoara, 3 ling. nuca macinata, 3 banane, 1 pahar afine, 1 pumn de curmale, 6-8 smochine congelate



                       Mod de preparare:

                Curmalele fiind uscate,le-am hidratat in putina bautura vegetala de ovaz. O banana se paseaza,se adauga oul batut si bautura vegetala de ovaz. Se amesteca totul bine si se adauga scortisoara. Fulgii de ovaz se amesteca cu nucile macinate. 
                 Se unge cu unt un vas de Yena. Bananele ramase se curata de coaja si se taie felii. Smochinele se taie in patru. Cantitatea de fructe se imparte in doua. Jumatate se pune in vasul de yena. Deasupra se presara jumatate din fulgii de ovaz amestecati cu nuca. Se pun restul de fructe, apoi fulgii de ovaz ramasi. Se toarna compozitia de bautura vegetala cu ou si se da totul la cuptor. 
                   Se tine pana se rumeneste frumos deasupra. Se lasa sa se raceasca, apoi se serveste.



                   Budinca se poate pregati si in vase mici,individuale.
                   Se poate pregati cu orice alt fel de fructe,in functie de sezon sau preferinte.
                   Se pot folosi si alte cereale,dupa preferinta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!