Este o cina usoara, gustoasa si foarte hranitoare. Se prepara usor si repede, iar rezultatul este incantator.
Ingrediente:
4 fileuri de somon, cateva buchetele de broccoli ( cam 500 gr), 2- 3 catei de usturoi, zeama de la o lamaie, sare, piper, 2 ling ulei de masline
Mod de preparare:
Bucatile de peste se spala si se sterg cu servete absorbante. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu uleiul ca la mujdei, apoi se adauga zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper. Cu acest amestec se unge pestele si se lasa deoparte cateva minute.
Broccoli se desface buchetele si se spala.
Intr-o tava se aranjeaza pestele pe mijloc si bucatile de broccoli pe margine. Deasupra se toarna sosul de usturoi in care a stat pestele. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor. Se tine astfel 20 - 25 min. Se scoate folia si se mai lasa 5- 10 min. sa se rumeneasca frumos.
Se serveste cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!