Aceste miniomlete sunt delicioase ca gustare dimineata sau la cina, cu un piure de cartofi si o salata de sezon. Dar merg de minune intre doua felii de paine moale, ca sendvis servite la scoala sau la serviciu. Totodata, vor face fata cu brio pe un platou cu aperitive. Se fac usor si sunt foarte gustoase. Dezavantajul e ca se prajesc in ulei incins, dar cred ca merg si la Air fryer. Cu prima ocazie voi incerca si va spun.
Acum iata despre ce e vorba.
Ingrediente:
500 gr piept de pui, 2-3 oua, sare, piper, 100 gr cascaval ras, ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Pieptul de pui de taie cuburi mici. Se pune intr-un bol si se presara cu sare si piper, dupa gust. Ouale se bat cu un varf de sare si putin lapte si se toarna peste pieptul de pui. Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu pieptul de pui cu oua.
Intr-o tigaie se incinge uleiul. Cu o lingurita se ia din compozitie si se fac mici gramajoare, care se prajesc pe ambele parti. Se scot pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de grasime.
Se servesc calde, cu o salata se sezon, sau reci, se face sendvis, cu paine moale.


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!