Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 2 octombrie 2016

Pulpe de pui la cuptor in sos de iaurt





                  Sunt un deliciu aceste pulpe de pui marinate in iaurt.Rumene,fragede,aromate,te lingi pe degete.Enzimele din iaurt fragezesc carnea,dandu-i o savoare aparte.


                  Ingrediente:
              aprox.800-1000gr aripi si pulpe de pui,400 gr iaurt,turmeric,sare,piper,menta,rozmarin,un pic de ulei de masline.


               Mod de preparare:
            Iaurtul se amesteca cu uleiul si condimentele.Pulpele se curata si se sterg,apoi se pun in marinada de iaurt.Se amesteca bine,sa fie acoperite de iaurt.



               Se tin astfel de seara pana dimineata,sau,daca nu aveti timp,cel putin o ora.A doua zi se pun intr-o tava,se toarna marinada ramasa peste pulpe si se dau la cuptor.Din cand in cand  se ung cu sosul din tava.Pulpele se intorc pentru a se rumeni pe ambele parti.
               Dupa o ora,ora si jumatate, cand sunt frumos rumenite si fragede,se scot din cuptor si se lasa sa se racoreasca.


                  Se servesc calde,cu garnitura de cartofi sau orez.Un plus de savoare le da dulceata de ardei iuti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!