Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 3 iulie 2021

Persil Deep Clean

 



                           Intotdeauna Persil s-a preocupat de imbunatairea continua a produselor oferite. De data aceasta s-a intrecut, cu noua tehnologie de curatare in profunzime Deep Clean. Aceasta patrunde in profunzimea fibrelor pentru a curata chiar si cele mai dificile pete,totodata oferind hainelor prospetime de lunga durata datorita efectului Active Fresh. Ingredientele din compozitia sa au fost atent selectate pentru a oferi cele mai bune performante,asigurand in acelasi timp compatibilitate cu pielea si mediul.
                            Fiind blogger culinar gatesc mult,murdaresc multe vase si ,inevitabil, ajung sa patez hainele si sortul de bucatarie. Ca sa nu mai vorbesc de servetele de bucatarie! Am curatat cu succes toate petele si de pe haine si de pe servetele de bucatarie cu noul Persil Deep Clean. Noua formula patrunde in profunzimea petelor chiar si la temperaturi scazute de pana la 20 de grade si indeparteaza chiar si cele mai  dificile pete,asigurand si un consum de energie redus.
                             Rufele curate contribuie la un mediu sanatos pentru noi si familiile noastre. Produsele Persil,cu tehnologia Deep Clean, garanteaza curatarea igienica  pe care si-o doreste fiecate pentru rufele sale. Parfumul  cu care raman rufele dupa spalare,este un parfum compatibil cu pielea,special dezvoltat pentru a nu provoca alergii.
                              Persil este preocupat si de protejarea mediului inconjurator. Astfel,cantitatea redusa de plastic din ambalaj ajuta la reducerea emisiilor de carbon. Pe langa faptul ca beneficiaza de ambalaje reciclabile,invelisul capsulelor este 100% solubil in apa. Un alt atu pentru natura este faptul ca  Persil si produsele Henkel nu sunt testate pe animale.
                              Astfel,pentru rezultate stralucitoare si pentru o lume mai curata sa folosim detergentul Persil pus la dispozitia noastra in trei forme:
                               Persil gel universal
                               Persil pudra
                               Persil discs 4 in 1
                          Ai incredere in Persil cu Tehnologia de curatare activa pentru haine curate si igienizate,pentru un mediu mai curat!



                       
                            


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!