Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 18 iulie 2021

Smoothie de pepene rosu si lapte de ovaz Naturli

 



                             Pepenele rosu este un fruct cu multe beneficii pentru sanatate. Nu este numai un desert savuros si racoritor,ci si o sursa bogata de vitamine si minerale. Pe langa asta, are putine calorii si nu ingrasa. Avand continut ridicat de apa,o felie de pepene rosu este echivalentul unui pahar de suc.
                              Astfel,un smoothie racoritor este binevenit intr-o zi caniculara de vara. Mai ales cand e preparat cu bautura de ovaz cu aroma de vanilie de la Naturli. Este o bautura organica,100 % pe baza de plante,bio,fara ingrediente de origine animala,cu un gust excelent. Este bautura ideala pentru un smoothie hranitor,savuros si racoros.



                           Ingrediente:

                     400-500 gr pepene rosu, 250 ml lapte de ovaz Naturli,cateva frunze de menta

                          Mod de preparare:

                    Pepenele se curata de coaja si de samburi,se taie cuburi si se da la rece.Se tine pana incepe sa inghete.In acest moment se pune in blender impreuna cu laptele si se mixeaza pana cand lichidul capata o consistenta cremoasa.Se adauga frunzele de menta si se mai mixeaza putin.
                     Se toarna in pahare si se serveste imediat.
                      La acest preparat nu trebuie alti indulcitori sau arome,pentru ca laptele de soia Naturli e destul de dulce si are o aroma placuta de vanilie ce da un plus de savoare smoothie - ului.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!