Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 25 august 2021

Noul ritual de ingrijire a pielii cu Barnangen Oil Intense

 




                               Zilnic pielea este supusa unor factori externi sau interni ce o fac sa sufere si sa se deterioreze : ploaie,vant,frig,soare,ger. Pe langa acestea,stresul ,o dieta mai putin echilibrata contribuie si ele la deteriorarea pielii. Nu putem evita toti acesti factori,asa ca hai sa ajutam un pic pielea sa-si revina,sa o rasfatam putin.



                    Produsele Barnangen Oil Intense sunt solutia ideala pentru ca sunt combinatia echilibrata dintre natura si stiinta. Ele evoca frumoasele peisaje suedeze,lumina,mare,padure,ce creeaza o adavarata oaza pentru plante rare si variate,ierburi si ingrediente hranitoare. Suedezii le-au folosit cu incredere se secole si le impartasesc cu restul lumii.
                   Fructele salbatice nordice, precum murul pitic,dar si ingredientele simbolice ca mestecanul si florile de soc, sunt infuzate in produsele de ingrijire a corpului Barnangen si imbinate cu formule stiintifice de ingrijire a pielii,precum ingredientul semnatura Cold Cream. Este o reteta de infrumusetare cunoscuta pentru proprietaile sale de protejare a pielii impotriva uscarii si iritarii.
                   Pentru o ingrijire echilibrata, datorita formulei vegane cu pana la 95% ingrediente de origine naturala,gama Barnangen Oil Intense repara si ingrijeste pielea uscata,pentru catifelare de lunga durata,avand o formula cu ulei de trandafir salbatic si 7% crema protectoare Cold Cream.
                   Noua gama  de la  Barnangen Oil Intense contine trei produse care rasfata pielea intr-un ritual de ingrijire relaxant.



                    Crema de dus Oil Intense cu ulei de trandafir salbatic si 7% crema protectoare Cold Cream  hidrateaza pielea foarte uscata si o catifeleaza.Ofera o ingrijire delicata a pielii ,protejand echilibrul sau natural.



                          Dupa dus,rasfata-ti pielea cu lotiunea de corp Oil Intense. Se absoarbe rapid in piele ,o hraneste,asigurandu-i o hidratare de lunga durata,datorita formulei cu ulei de trandafir salbatic si 7% crema protectoare Cold Cream.




                     
 Ritualul de ingrijire se incheie cu balsamul de corp Oil Intense. Este un produs esential pentru ingrijire si infrumusetare pentru ca si el contine ulei de trandafir salbatic si crema protectoare Cold Cream. Aceasta se absoarbe rapid in piele si actioneaza ca un scut impotriva factorilor externi. Hraneste in profunzime pielea uscata,combinand  o textura usoara cu o placere senzoriala desavarsita.

                         Astfel,cu produsele Barnangen Oil Intense iti poti crea propriul ritual de ingrijire si relaxare chiar la tine acasa.

        



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!