Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 13 decembrie 2021

Paste cu bacon si cascaval la tigaie

 


       
                      Sunt minunate aceste paste cu bacon si cascaval! Se prepara foarte usor si repede,iar gustul e delicios. Se pot pregati atat cu paste,cat si cu spaghete. Rezultatul final e la fel de savuros in ambele cazuri. Iata despre ce e vorba.




                        Ingrediente : 

                   300 gr paste, 4 ling.ulei de masline, 3 catei de usturoi, 300 gr bacon, 400 gr rosii in suc propriu, 200 gr cascaval ras, 200 gr mozzarella, sare, piper, oregano, putin parmezan ras.

                      
                        Mod de preparare:

                  Pastele se pun la fiert in apa cu sare,conform instructiunilor de pe ambalaj. Cat timp fierb pastele,se pregateste sosul.
                  Intr-o tigaie mai mare se pune uleiul la incins. Se adauga usturoiul tocat si se caleste putin,cat sa lase aromele. 
                  In uleiul aromat se rumeneste baconul taiat cuburi. Se adauga rosiile si sosul lor si se lasa sa dea cateva clocote. Daca rosiile sunt intregi,se toaca felii. 
                  Se adauga pastele fierte al-dente si scurse bine  de apa. Se condimenteaza cu oregano si se potriveste de sare si piper. Atentie la sare, cascavalul e si el sarat!
                   Se presara cascavalul ras si se amesteca. Deasupra se presara mozzarella rasa. 
                   Se acopera tigaia cu un capac si se lasa pe foc mic, 5 min. 
                   Se ia de pe foc ,se presara parmezan ras deasupra si se serveste.
                  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!