Este ideia unei cine rapide, gustoasa, inspirata din retetele lui David Rocco. Se poate pregati cu carne tocata, caz in care se va condimeta carnea dupa gustul fiecaruia sau cu pasta de carnati, unde vom renunta la unele condimente, tinand cont ca e gata condimentata. Oricum, este o cina minunata, care se pregateste usor si repede.
Ingrediente:
500 gr paste, 500 gr carnati proaspeti, 0,5 ml suc de rosii, sare, piper, usturoi, busuioc
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj. Carnea se scoate de pe intestine si se caleste in ulei incins. Se amesteca bine pana se desface toata. Se adauga pasta de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic. Tinand cont de gustul carnii, se mai adauga, dupa nevoie, sare, piper, usturoi pisat, un pic de cimbru sau busuioc.
Dupa ce au fiert, pastele se scurg de apa si se rastoarna peste sosul din tigaie. Se amesteca totul bine, se presara parmezan ras deasupra si se servesc calde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!