Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 30 octombrie 2023

Pulpe de pui la cuptor in sos de mustar

 






                           Este o friptura de pui frageda si suculenta, plina de arome. Carnea se lasa la marinat 1- 2 ore in sosul de mustar, apoi se gateste impreuna cu marinada, rezultand un delicios sos. Veti avea o mancare savuroasa, aromata si delicioasa. Daca faci odata aceasta friptura, sigur vei dori sa o repeti.



                           Ingrediente:

                    4-5 pulpe de pui intregi, 400 ml iaurt gras ( daca e grecesc si mai bine), sare,piper, 1 ling. mustar de Dijon, 1 ling. mustar boabe frantuzesc, sare, piper, usturoi granulat.

                         Mod de preparare:

                    Pulpele de pui se spala, se curata si se taie in doua, separand partea superioara de cea inferioara.
                    Iaurtul se amesteca cu sare, piper, usturoi granulat, apoi se adauga ambele feluri de mustar. Se amesteca totul bine si se adauga pulpele de pui. Se amesteca din nou, astfel ca marinada sa cuprinda peste tot pulpele de pui. Se acopera cu o folie si se lasa astfel 1- 2 ore sau de seara pana a doua zi.
                   Pulpele se pun intr-o tava cu o lingura de ulei, iar deasupra se toarna marinada ramasa. 
                   Se da totul la cuptor pana pulpele sunt bine facute.
                   Se serveste cu cartofi sote si salata de sezon.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!