Este o mancare ce se face usor, la cuptor, totul intr-o singura tigaie. Este usoara, delicioasa si savuroasa. Ideala ca cina sau gustare, este o placere s-o faci dar si s-o mananci.
Ingrediente:
1 piept de pui ( 500 gr), un strop de ulei, sare, piper, usturoi, 6 oua, 100 gr cascaval, 100 gr mozzarella, 2-3 ling smantana.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se sterge bine si se taie cuburi potrivite. Se amesteca cu doua ling ulei, se presara condimentele peste el si se amesteca bine. Se pune totul intr-o tava termorezistenta si se da la cuptor.
Intr-un bol se sparg ouale, se adauga smantana si se bat bine. La urma se adauga cascavalul ras. Se amesteca totul bine si se toarna peste bucatile de pui gatite pe trei sferturi. Deasupra se presara mozzarella rasa si se da din nou la cuptor. Se tine pana puiul e bine facut, oul intarit, iar deasupra e frumos rumenit.
Se scoate din cuptor, se lasa sa se racoreasca si se serveste. La fel de savuros este si rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!