Sotul meu are o vorba: "Cel mai bun zarzavat e carnea de porc". Iar din tot porcul,coastele,ceafa si pieptul sunt partile cele mai gustoase.Din ele ies fripturi fragede si suculente, ca si aceasta friptura.Eu am gatit bucata intreaga si apoi am feliat-o,dar foarte bine, se poate intai taia felii,se condimenteaza si apoi se gateste.Am gatit-o cu tot cu oase,iar la urma,le-am scos usor.
Un chec moale si pufos,putin umed ce merge perfect alaturi de o ceasca de cafea sau o cana de lapte cald.Este desertul perfect intr-o zi friguroasa de toamna sau iarna.
Este o mancare specific moldoveneasca,cu un gust deosebit.La inceput am fost putin sceptica pentru ca nu imi imaginam ceva deosebit la chiftelutele cu maioneza.Din contra,imi imaginam ceva foarte gras.Tot gustul acestei mancari o da ceapa rosie murata.Si intr-adevar,este ceva deosebit.
Ingrediente:
Este solutia ideala atunci cand ne raman albusuri prin frigider. Se pot folosi afine congelate sau,vara,proaspete. Prajitura va iesi la fel de savuroasa si cu alte fructe.Este moale, pufoasa, ciocolatoasa, un adevarat deliciu.
Ingrediente: