Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 3 iulie 2021

Persil Deep Clean

 



                           Intotdeauna Persil s-a preocupat de imbunatairea continua a produselor oferite. De data aceasta s-a intrecut, cu noua tehnologie de curatare in profunzime Deep Clean. Aceasta patrunde in profunzimea fibrelor pentru a curata chiar si cele mai dificile pete,totodata oferind hainelor prospetime de lunga durata datorita efectului Active Fresh. Ingredientele din compozitia sa au fost atent selectate pentru a oferi cele mai bune performante,asigurand in acelasi timp compatibilitate cu pielea si mediul.
                            Fiind blogger culinar gatesc mult,murdaresc multe vase si ,inevitabil, ajung sa patez hainele si sortul de bucatarie. Ca sa nu mai vorbesc de servetele de bucatarie! Am curatat cu succes toate petele si de pe haine si de pe servetele de bucatarie cu noul Persil Deep Clean. Noua formula patrunde in profunzimea petelor chiar si la temperaturi scazute de pana la 20 de grade si indeparteaza chiar si cele mai  dificile pete,asigurand si un consum de energie redus.
                             Rufele curate contribuie la un mediu sanatos pentru noi si familiile noastre. Produsele Persil,cu tehnologia Deep Clean, garanteaza curatarea igienica  pe care si-o doreste fiecate pentru rufele sale. Parfumul  cu care raman rufele dupa spalare,este un parfum compatibil cu pielea,special dezvoltat pentru a nu provoca alergii.
                              Persil este preocupat si de protejarea mediului inconjurator. Astfel,cantitatea redusa de plastic din ambalaj ajuta la reducerea emisiilor de carbon. Pe langa faptul ca beneficiaza de ambalaje reciclabile,invelisul capsulelor este 100% solubil in apa. Un alt atu pentru natura este faptul ca  Persil si produsele Henkel nu sunt testate pe animale.
                              Astfel,pentru rezultate stralucitoare si pentru o lume mai curata sa folosim detergentul Persil pus la dispozitia noastra in trei forme:
                               Persil gel universal
                               Persil pudra
                               Persil discs 4 in 1
                          Ai incredere in Persil cu Tehnologia de curatare activa pentru haine curate si igienizate,pentru un mediu mai curat!



                       
                            


joi, 1 iulie 2021

Orez cu broccoli

 



                           Este o mancare simpla si rapida.Pe cat de simpla,pe atat de gustoasa. Poate fi servita ca atare,sau ca garnitura langa o friptura sau un snitel. Pur si simplu, se gateste orezul dupa placul fiecaruia,apoi se adauga broccoli rupt in buchetele. Nu l-am oparit inainte,ci l-am pus direct in orez,pentru a ramane putin crocant.Astfel,textura moale a orezului va contrasta cu textura crocanta a broccoliului si astfel va avea o savoare deosebita.




                           Ingrediente:

                      1 broccoli mijlociu, 1 cana orez, 1 ceapa,3 cani apa,sare,1 morcov mic

                         
                          Mod de preparare:

                     Intr-un vas se pune ceapa si morcovul curatate si taiate marunt la calit. Cand ceapa  devine translucida,se adauga orezul. Se lasa sa se caleasca putin,apoi se stinge cu apa. Se rupe broccoli buchetele mici si se adauga in orez. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba,amestecand din cand in cand.
                      Cand orezul e fiert, se stinge focul si se lasa sa stea cateva minute. Se serveste cald,ca atare sau ca garnitura langa fripturi.
                       Simplu si rapid,cu un gust desavarsit!



miercuri, 30 iunie 2021

Ciorba de legume cu pui si rubarba

 



                            Nu stiam ca rubarba poate fi intrebuintata  si la mancaruri, nu numai la deserturi. Sincer,m-am indragostit de ea si a devenit favorita in gradina. Da un gust si o savoare deosebita atat deserturilor cat si mancarurilor,in acest caz,ciorbei.
                            Daca aveti in gradina,folositi-o cu incredere,iar daca nu,nu ezitati sa plantati.Si daca nu aveti in gradina,nu o ocoliti in supermarket.




                               Ingrediente:

                        spatele unui pui, 1 ceapa,3 morcovi,1 pastarnac, 1 radacina patrunjel, 1 gulie mica,1 ardei gras rosu, un pumn de mazare verde, cateva pastai de fasole verde,2 tulpini de rubarba,3 cartofi noi,o leg,patrunjel verde,1 leg leustean.

                               Mod de preparare:

                        Carnea se spala si se taie cuburi. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-o cratita. Cand devine translucida,se adauga carnea si se caleste si ea pana isi schimba culoarea. Se stinge totul cu apa,cam 2l ,si se lasa sa fiarba.
                         In acest timp se curata zarzavaturile si se toaca felii,rondele in functie de forma fiecaruia. Se pun la fiert impreuna cu carnea,pe rand,in functie de timpul de fierbere a fiecaruia. Se incepe cu morcovii,patrunjelul si pastarnacul.Apoi se adauga ardeiul,fasolea verde ,gulia si catofii. La urma se pune mazarea verde si rubarba.Aceasta va acri ciorba si ii va da o aroma deosebita.Se potriveste de sare si se la sa sa fiarba.
                         Cand carnea si legumele sunt fierte se stinge focul si se adauga patrunjel verde tocat si leustean.
                         Se serveste cu ardei iute si smantana.
                           

            

Cornuri Kent

 



                           Nu,nu va ganditi ca pe canicula asta am copt cornulete! Desi,la cat de bune si fragede sunt, aproape ca merita efortul. Le-am facut de nenumarate ori,dar abia acum a venit randul retetei s-o scriu. Cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat deloc.
                           Se pot umple cu diferite gemuri sau dulceturi,cu nuca,mac,rahat. Cum noua ne place enorm nuca,normal ca le-am umplut cu nuca. Au o savoare aparte,sunt foarte fragede si gustoase.



                            Ingrediente:

                      Aluat: 500 gr faina,160 gr untura,4 galbenusuri,samntana cat cuprinde, 1 pachet margarina pentru uns
                      Umplutura: 4 albusuri,4 ling zahar, 200 gr nuca macinata


                            Mod de preparare: 

                     Faina se amesteca cu untura,se adauga un varf sare,galbenusurile si smanatana atat cat cuprinde pentru a rezulta un aluat omogen, putin mai moale.Se face un sul care se imparte in patru. Fiecare bucata se intinde in foaie subtire si se unge cu margarina topita. Se face sul fiecare foaie unsa si se da la rece 30 min. 
                     Se scoate ,pe rand,fiecare sul,se taie bucatele mici ce se intind,se umplu cu umplutura dorita si se fac sul. Se pun in tava si se coc pana incep usor sa-si schimbe culorea spre maroniu.
                     Se scot din tava si se dau prin zahar pudra vanilat.
                     Pentru umplutura cu nuci,se bat albusurile spuma,se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste.La urma se adauaga nuca macinata. Se pune cate un pic pe fiecare bucatica intinsa.
                      Dupa ce se racesc,se servesc cu multa pofta.




                       

miercuri, 16 iunie 2021

Pasta de patrunjel verde cu usturoi

 




                                  Seamana putin cu pesto,dar este o delicioasa pasta ce se poate folosi ca adaos la  fripturi din orice: carne,peste,legume.Este un sos delicios pentru o portie de spaghete,dar se poate servi ca atare,pe felii de paine prajita. Se face usor si repede si, cu siguranta,ii veti gasi multe intrebuintari dupa ce o veti gusta.




                              Ingrediente:

                       2-3 legaturi de patrunjel, 1 maciulie de usturoi, aprox.50 ml ulei,sare,optional,zeama de lamaie


                             Mod de preparare:

                         Usturoiul se curata,iar frunzele de patrunjel se taie mare. Se pune totul intr-un blender.Se adauga sarea si uleiul. Se mixeaza totul pana devine o pasta omogena. Se pune in borcane ermetice si se pastreaza la frigider.
                          Simplu si rapid,cu nenumarate intrebuintari si un gust deosebit!